Трагічний інцидент стався біля дамби Кулиничівського водосховища у Харківській області. Там в результаті падіння потонув 15-річний хлопець.

Про це повідомили в Державній службі з надзвичайних ситуацій у Харківській області.

Напередодні вдень, 22 липня, рятувальники отримали виклик про утоплення неповнолітнього.

фото: kh.dsns.gov.ua
фото: kh.dsns.gov.ua

Прибувши на місце, співробітники ДСНС встановили, що підліток грався на дамбі. По необережності він впав зі споруди і потонув. При цьому не уточнюється, чи дитина була сама або з кимось.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

"22 липня о 16:56 до служби 101 надійшло повідомлення про утоплення підлітка. По прибуттю на місце виклику було встановлено, що неповнолітній хлопчик 2005 року народження грав на дамбі Кулиничівської водосховища. З власної необережності впав з дамби і потонув",- написано в повідомленні.

Тіло було піднято на берег водолазами і відправлено в Харківське обласне бюро судово-медичної експертизи для встановлення причини смерті.

фото: kh.dsns.gov.ua
фото: kh.dsns.gov.ua

Всі обставини події встановлюють працівники поліції.

Інформація внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України з позначкою «нещасний випадок».

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Під Харковом хлопчик пішов на дно разом з дірявим човном - брат і сестра всі бачили

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Львові втопився школяр, приймаючи ванну - місто в жаху й жалобі

Також «Знай.ua» писав, що В Запоріжжі підліток пірнув з обриву і зламав хребет, медики остовпіли