У Харкові співробітники поліції, міськради та госпродпотребслужбы перевірили нічні заклади на дотримання карантинних норм.

У місті робота нічних закладів і клубів дозволена до 23:00. А вся діяльність після цього часу є незаконною.

Ігнорування правил карантину стало причиною тимчасового закриття кількох кафе і клубів.

В прес-службі мерії повідомили, що відповідне розпорядження було затверджено вчора, 23 липня, керівником робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації в місті Харкові Андрієм Руденко.

Мова йде про такі заклади:

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще
  • піцерія «Scorini» (пр. Тракторобудівників, 59/56);
  • клуб Malina (пр. Московський, 47);
  • кафе-бар "Шишка" (пр. Героїв Сталінграда, 176/1);
  • кафе "Чарка" (вул. Косарєва, 13-б);
  • клуб Galaktika Club (вул. 23 Серпня, 17).

Серед порушень - люди не дотримувалися дистанції, перебували всередині без захисних масок, у персоналу відсутні санітарні книжки, не проводився температурний скринінг, погано працювала вентиляція, не було антисептиків, покажчиків дистанції, одноразових рушників.

Робота закладів призупинено до особливого розпорядження.

На об'єкти, які не пройшли перевірку, поліція склала адміністративний протоколи і виписала штрафи. Адміністрація закладів повинна ліквідувати порушення і проінформувати про це робочу групу. Якщо ж факти недотримання вимог будуть зафіксовані знову – суд буде приймати рішення про закриття закладу.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що Для харків'ян подорожчав газ - час витрачати заначки

Також портал «Знай.uа» писав, що У Тернополі відгуляють випускний, карантин не перешкода

Також портал «Знай.uа» писав, що Китайський вірус забрав життя вагітної, троє дітей залишилися сиротами - народила і не витримала

https://www.youtube.com/watch?v=_n8kzhbLJRc