У Харкові поліція затримала чоловіка, який повідомив про нібито захоплення заручниці.

Про це повідомила пресслужба поліції Харківської області.

Під час виїзду за вказаною харків'янином адресою, інформація не знайшла свого підтвердження. Наразі 50-річний чоловік затриманий у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та доставлений до Київського відділу поліції, з ним проводяться слідчі дії.

Як повідомили в поліції, 22 липня близько 13:20 до Київського відділу поліції надійшло повідомлення від невідомого чоловіка. Він заявив, що захопив будівлю по вулиці Бондаренківській. Також чоловік сказав, що у нього при собі є вибухівка і зброя, а в будинку заручниця.

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

На місце події виїжджали слідчо-оперативна група та керівництво Київського відділу поліції, фахівці вибухотехічного управління.

"За адресою знаходився будинок, який належить 41-річній жінці. Вона була вдома, коли приїхали працівники поліції. На даний час її життю та здоров’ю нічого не загрожує, медичної допомоги вона не потребує. В домоволодінні зброї чи вибухівки поліцейські не виявили",- повідомили в поліції.

Правоохоронці встановили особу чоловіка, причетного до події, та його місцезнаходження. Ним виявився 50-річний харків'янин, якого виявили за місцем проживання по вулиці Сонячній. За попередніми даними, у чоловіка конфлікт з власницею будинку.

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

На даний час вирішується питання щодо повідомлення громадянину про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 2 до 6 років.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Києві замінували "Метрополіс", копи оточили ТЦ і шукають вибухівку

Як повідомляє портал «Знай.uа» Тернополянка потрапила у лапи луцького терориста - зателефонував рідним з дивним проханням

Також «Знай.uа» писав, що Слідом за Луцьком в Харкові повідомили про захоплення заручників - поліція