У Харкові поліція перевіряє повідомлення про захоплення заручників.На місце виїхало керівництво Київського райвідділу поліції Харкова, слідчо-оперативна група.

Першими про захоплення заручників повідомили в соціальних мережах. Пізніше з'явився офіційний коментар від поліції.

"Судячи з повідомлень у соцмережах, то "захоплення" заручників відбувався на Бондаренковской,22. Де за інформацією від анонімів невідомий захопив будівлю і начебто, взяв людей у заручники. Загрожує підірвати все",- повідомили в групі "Х**вий Харків".

Але через кілька хвилин виставили нову інформацію про "мінера":

" Відбій, там просто божевільний. Ні зброї, ні заручників.
Зайшов у порожню будівлю і вирішив її захопити".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Так само на це повідомлення не могли не відреагувати правоохоронні органи. За адресою виїхали наряди поліції і вибухотехніки. Але виявилося, що інформація від заявника не відповідає дійсності.

"Харківська поліція перевірила повідомлення про захоплення заручників. За словами начальника Київського відділу поліції Сергія Пономарьова, який знаходиться за адресою, вказаною в повідомленні, інформація не відповідає дійсності. Звертаємося до всіх громадян з проханням уважно ставитися до інформації, яку поширюєте",- повідомили в поліції.

Подію прокоментували і в прокуратурі. Як було встановлено, то заявник фактично не перебував на місці і від нього часто надходили подібні неправдиві заяви.

"Зателефонував чоловік, який має конфлікт з власниками і повідомив, що він захопив будинок з заручниками і має при собі вибухівку",- написано в повідомленні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Харкові накрили дружка луцького терориста Максима Кривоша - будинок напханий зброєю та вибухівкою

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Києві евакуюють вокзал метро, може вибухнути - "Зеленський, подзвони!"

Також «Знай.ua» писав, що Береза звернувся до Зеленському через заручників у Луцьку: "Від психа до Путіна"