У Полтаві невідомий чоловік спровокував конфлікт на території заводу, а потім взяв в заручники поліцейського, який приїхав на виклик. Правоохоронці приймають всі можливі заходи для затримання зловмисника, який погрожує підірвати гранату.

Про це повідомляє пресслужба поліції в Полтавській області.

Копи ввели спецоперацію "Грім".

Відомо, що в Полтаві оточили територію навколо адміністративного суду. З чоловіком, що загрожує підірвати гранату , як і раніше ведуть переговори.

Популярні новини зараз
Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Після переговорів чоловік відпустив співробітника кримінальної поліції і замість нього взяв у заручники начальника карного розшуку. Йому надали автомобіль і зараз він разом із заручником рухається по місту.

"Після переговорів зловмисник обміняв утримуваного працівника карного розшуку на начальника УКР ГУНП в Полтавській області полковника поліції Віталія Шияна, з яким він поїхав на наданому згідно з його вимогами, автомобілі Богдан.Тривають переговори, мета яких змусити зловмисника здатися поліції не завдаючи шкоди ні собі, ні оточуючим"-, повідомив заступник глави МВС Антон Геращенко.

Нагадаємо, на вул. Остапа Вишні проводиться спецоперація по затриманню підозрюваного у незаконному заволодінні транспортним засобом. Намагаючись уникнути відповідальності, чоловік чинить опір і погрожує співробітникам поліції гранатою.

На місці працюють вибухотехніки, слідчо-оперативна група, співробітники карного розшуку поліції області та Полтавського відділу поліції та інші спеціальні служби. Процесуальне керівництво здійснює Київська місцева прокуратура.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Захоплення заручника в Полтаві: операція "Грім", пояснення Геращенко, вимоги загарбника і кадри з місця

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Полтаві псих з гранатою взяв в заручники поліцейського, загрожує підірвати - перші подробиці

Також «Знай.ua» писав, що У Луцьку влаштували "шоу" з БТР і гранатами при взятті терориста Максима Кривоша - Геращенко відповів на головне питання