Майже півтора тижні на "Круглому ринку", розташованому на вулиці Героїв Праці, ведуться роботи по демонтажу. Робочі зносять торгові павільйони навколо ринку і внутрішні конструкції будівлі.

Генеральний план будівництва нового супермаркету "Рост" на місці "Круглого ринку" в розробці, але вже відомо, що він перетвориться в супермаркет. Проте саму будівлю зносити не будуть, пише "KHARKIV Today".

Ніхто будівлю не збирається зносити, супермаркет "впишуть" у відремонтовану будівлю ринку. Про це повідомив керівник з розвитку мережі супермаркетів "Рост" Володимир Лисенко.

"Супермаркет "Рост" буде розташовуватися в межах існуючої будівлі. Всередині нього будуть проведені тільки ремонтні роботи", – розповів Лисенко.

А ось що буде на місці демонтованих павільйонів навколо ринку - поки не відомо.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Генеральний план ще в процесі розробки", – повідомив Лисенко.

Нагадаємо, біля "Круглого ринку" проводять демонтажні роботи. Були розібрані торгові майданчики поруч, а людей, які там працювали, переселили в будівлі "по сусідству".

"Круглий ринок" розташований за адресою вулиця Героїв Праці, 15. Його побудували в 1980 році фахівці Київського зонального науково-дослідного і проектного інституту по цивільному будівництву. До недавнього часу там торгували переважно м'ясом і молочними продуктами.

Ринок являє собою будівлю круглої форми, побудоване під час забудови одного з мікрорайонів Салтівки. Це такий своєрідний сітчастий круглий об'єкт. Стіни, крім естетичної, виконують ще й несучу роль.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше 4-зірковий готелі «Дніпро», який раніше належав державі, продали на аукціоні за 1 мільярд 111 мільйонів 222 тисячі 22 гривні компанії ТОВ «Смартленд»

Як повідомляє портал «Знай.ua» на Франківщині ремонтують дорогу на Говерлу. Ремонтні роботи ведуться на дорозі Р-24 "Татарів — Кам'янець-Подільський". В даний момент співробітники ремонтної служби укладають верхній шар асфальтобетону в напрямку від села Верховина.

Також «Знай.ua» писав, що Кличко і Комарницький через підозрілі фірми вивели мільйони на будівництві Подільського мосту, - ЗМІ