Увечері, 13 липня в Харкові пройшла потужна злива, після якої по місту не можна ні проїхати, ні пройти. Із-за дощу і непрацюючих ливнівок дороги сильно затопило, і після цього по місту можна було пересуватися тільки вплав.

Але не обійшлося в місті і без сміливих харків'ян. Наприклад, у Харкові був помічений автомобіль Запорожець, який проїхався по затопленій дорозі не боячись замочити "ніжки", поки іномарки були паралізовані через стихію.

Відеороликом "плаваючого" Запорожця поділилися на телеграм-каналі ВІХА(Харків).

"Поки ти витягав з дна морського свою іномарочку, справжні автомобілі веслували, як Стеньки Разіна челни по фарватеру. Богдан Титомир нас попереджав про це давно ", - підписали відео адміни каналу.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, починаючи з 10 години вечора 13 липня користувачі соцмереж почали ділитися відео затопленого міста. У Харкові пустилася злива, а міські комунікації не витримали стихії. Величезні калюжі, що нагадують озера, розлилися на Клочківській, Московському проспекті, на Новій Баварії і біля Центрального ринку.

Дощ йшов всю ніч і тривав вранці. Через негоду на ранок, 14 липня на деяких вулицях міста рівень води досягає фар автомобілів і майже колін перехожих.

В деяких місцях вода піднялася до 40 сантиметрів, а десь і більше, увечері на Клочківській дістали човен, а на "Барабашово" з ранку розсікають на фламінго.

Рясний дощ у Харкові побив рекорд в 1881 році. На Харківщині через негоду знеструмлено 50 підстанцій - триває відновлення електропостачання.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Одеса? Чорноморськ? Краще Черкаси - бюджетний відпочинок для найбільш нужденних

Як повідомляє портал «Знай.ua» Запорожці ткнули носом мера Буряка в забиті ливневки: "Хто відповість за потоп?"

Також «Знай.ua» писав, що Комунальники Кернеса "випарувалися" під час великої зливи: "Вміють, можуть!"