Мер Харкова Геннадій Кернес опублікував телефон, за яким пропонує дзвонити всім постраждалими від нічної стихії.

Про це міський голова повідомив у своєму Телеграм-каналі, пише KHARKIV Today.

Кернес запевняє, що тим, хто зателефонувати за цим номером — обов'язково допоможуть. Але замість гудків йде переадресація. Раніше цей номер телефону мер залишав, як свій особистий і просив телефонувати за нього пенсіонерів на початку карантину. Тепер на цей номер він пропонує не тільки дзвонити, але й писати.

Минулої ночі в Харкові випало 90 міліметрів опадів. Такого стихійного лиха Харків не бачив з 1881 року. Були зруйновані дороги і тротуари, їх повинні відновити.

"Під час стихійного лиха наші служби спрацювали чітко, ніяких серйозних аварій або подій, пов'язаних із сильною зливою, не зафіксовано. Всі підприємства життєзабезпечення Харкова працюють у штатному режимі. Стихія зруйнувала дороги, тротуари і т. д. Перелік об'єктів, які потребують ремонту, нам відомий. Все буде відновлено та приведено в належний стан" - повідомив Кернес.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Харків'янам, котрим потрібна допомога після нічної стихії, Кернес просить дзвонити за телефоном 067-579-47-47. Якщо додзвонитися неможливо, то на цей же номер він пропонує писати в Viber, What’s App, Telegram.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Харкові утворилася "судноплавна" вулиця, але комунальники Кернеса не хочуть мокнути

Як повідомляє портал «Знай.ua» "Барабашово" в Харкові підмочив репутацію, і Кернес тут ні при чому

Також «Знай.ua» писав, що Харків перетворився на Венецію і пішов під воду після потужної зливи - води по коліно