У Харкові на деревах невідомий розвісив записки з зізнаннями своїй дамі серця.

Фотографіями любовного перфомансу поділилися свідки у групі "Х**вий Харків" в соцмережі ВКонтакті.

Якщо судити по фото, то харківський "Ромео" явно напартачив, за що тепер вибачається. На стовпах дерев перехожі могли помітити три записки адресовані панночці, яку автор ласкаво називає "арбузінкой".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Пробачила свого Ромео Арбузінка - історія замовчує.

"Недільна романтика на Шекспіра",- підписав фотографії автор.

"Креативно, романтично, але слово арбузинка мене чет збентежило", " Біжи додому, арбузинка пробачила тебе", " Арбузинка? Це в сенсі - ягідка?
Або круглу, як кавун?", "Так романтично)", " Яка любов до дерева у чела!", "Без губ говорить не може",- жартували підписники групи.

Нагадаємо, харків'янин вирішив оригінально зробити пропозицію своїй коханій. І щоб здійснити задумане йому знадобилися: білий кінь, оберемок червоних троянд і скрипка.

Хлопець прийшов на зустріч до коханої на білому коні, після чого він зліз з нього, взяв величезний букет червоних троянд і пішов до своєї дівчини, де незабаром став на одне коліно. Ще більше романтичності надавала дівчина-музикант, яка грала на скрипці для закоханих.

На белом коне и с цветами! Парень сделал романтичное предложение руки и сердца! ❤️

Geplaatst door Харьков 1654 op Woensdag 20 mei 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше На Тернопільщині Ромео загримів у реанімацію, захищаючи Джульєтту — мати благає про допомогу

Як повідомляє портал «Знай.ua» Харківський Ромео жорстко помстився коханої, сусіди тільки ахнули - "Впала з балкона!"

Також «Знай.ua» писав, що Молодий запорожець потрапив під обстріл Купідона прямо в маршрутці, визнання на кожній зупинці - "якби знайшовся, кохана!"