У центрі Харкова провалився асфальт. Про це розповіли в Telegram-каналі "ТРУХА".

Повідомляється, що в провулку Університетському, між вулицями Квітки-Основ'яненка та Університетської утворилася яма посеред асфальту.

У Харкові обвалився асфальт, кадр з відео: Telegram ТРУХА

У Telegram-каналі опублікували відео, на якому можна помітити, що провал асфальту виник між припаркованими автомобілями. Яма виявилася досить великою і глибокою.

Комунальники ще не прибули на місце події. Причини обвалу асфальту не відомі, обставини уточнюються.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Варто зазначити, що раніше в прокуратурі Харківської області повідомили, що двох місцевих чиновників було затримано за продаж асфальтової крихти.

Стало відомо, що керівники одного з департаментів мерії продавали асфальтову крихту, яка залишалася після ремонту доріг, підставній фірмі.

Крихту продавали практично задарма, а вже бізнесмени перепродували її за ринковою вартістю. Таким чином махінаторам вдалося заробити більше п'яти мільйонів гривень за 2 роки.

В будинках і офісах цих чиновників провели обшуки і вже оголосили їм про підозри. За цей злочин їм загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від 7 до 12 років.

"Дуже великі збитки завдані територіальній громаді, більше п'яти мільйонів гривень в даний час інкримінуються підозрюваним. Так, звичайно, ми будемо просити суд орієнтувати, щоб застава була співмірна збиткам" - прокоментував голова відділу прокуратури Харківської області Юрій Ковальов.

Нагадаємо, що у Харкові забив "фонтан" висотою в 6 поверхів

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Дніпрі "оленям" паркування обломают рогу драконівськими штрафами

Також,"Знай.uа" писав, що парки Львова перетворилися у витверезник