Сьогодні в Харкові на Салтівському шосе городяни могли побачити народну "творчість" на дорозі. Хтось дбайливо накрив яму на дорозі звичайною спальною подушкою.

Фотографією поділилися в групі "Х**вий Харків" в соцмережі ВКонтакті.

Якщо судити по фото, то явно когось із харків'ян сильно турбує аварійний стан доріг, адже ями можуть стати пасткою для автомобілів, а це, в свою чергу, може закінчитися серйозную ДТП.

А оскільки комунальники не латають дорожні "дірки" городянам доводиться самостійно виходити з положення. В цей раз виходом стала подушка на дорожній ямі.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"Довіра справам і так зійде на салтівському шосе",- підписав фотографію автор.

" Просто Харків'яни люблять свої машинки", " Ні**я створюють умови для ху**чан", " Щоб коліщатко не забилося",- жартували користувачі мережі.

Нагадаємо, харків'яни придумали, як можна залатати дірки в асфальті.

На кадрі – величезні ями, які прикрили килимами і якимись ганчірками. Тканина закриває гострі краї ям, роблячи рух по цій ділянці менш травматичним.

За інформацією користувачів, ями килимами накриває чоловік, який неподалік торгує всяким мотлохом в гаражі, а місцеві прозвали його листоноша Пєчкін.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Франківчан змушують кататися по дорогах смерті - ями, калюжі і вбитий асфальт

Як повідомляє портал «Знай.ua» На Тернопільщині виявили вулицю-привид, забуту комунальниками - як у Чорнобилі

Також «Знай.ua» писав, що У центрі Хмельницького відкрився портал в пекло, комунальники розводять руками: "Можливо дощі"