У Харкові, сьогодні, 9 липня відкрили боксерський ринг в Комплексній дитячо-юнацькій спортивній школі №6. Ринг, призначений для навчально-тренувальних занять з боксу та кікбоксингу, а також проведення змагань, був встановлений на території КДЮСШ ще наприкінці минулого року.

Про це повідомили в прес-службі Харківської міської ради.

Сьогодні на новому ринзі пройшли показові виступи вихованців школи, а також товариський матч між юними спортсменами з Харкова і Дніпра. При цьому учасники не забували дотримуватися всіх карантинних заходів.

фото: Харківська міська рада
фото: Харківська міська рада

Заступник Харківського міського голови з питань сім'ї, молоді та спорту Костянтин Лобойченко зазначив, що цей відкритий ринг — унікальна споруда не тільки для Харкова, але і для всієї України. З часом такі ж планується встановити і в інших ДЮСШ.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

фото: Харківська міська рада
фото: Харківська міська рада

«Нехай на цьому рингу виховуються нові чемпіони! Ми пишаємося тим, що у більш ніж ста школах міста побудовані сучасні стадіони, реконструйовані спортивні майданчики. Спасибі спортивним функціонерам, які допомагають і розвивають спорт в Харкові, спасибі чемпіонам за приклад! Харків — спортивна столиця України, і ми підтверджуємо цей статус заходами і відкриттям нових об'єктів» зазначив Костянтин Лобойченко.

фото: Харківська міська рада
фото: Харківська міська рада

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше В Дніпрі нахабний злодій забрав м'яч у дітей, ті не дали себе образити: "Дядьку, стояти!"

Як повідомляє портал «Знай.ua» Кернес посадить маленьких харків'ян на гойдалки за 160 мільйонів

Також «Знай.ua» писав, що Хто з школярів піде на уроки 1 вересня - озвучено важливу заяву