Володимир Зеленський видав указ про призначення нових суддів, у тому числі чотирьох - у Харківській області.

Відповідний указ опубліковано на сайті президента України Володимира Зеленського, передає NewsRoom.

Колишня адвокат Олена Цимбалистенко, яка брала участь у судовому процесі над Оленою Зайцевою, стала суддею Печенізького районного суду Харківської області.

Олена Цимбалистенко. Фото: NewsRoom
Олена Цимбалистенко. Фото: NewsRoom

Згідно з декларації, юристау належать квартира в Харкові і Nissan Micra, а єдиним її доходом в минулому році стали 39 тисяч аліментів на дитину.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Раніше вона брала участь у провадженні у справі про ДТП з шістьма загиблими на Сумській. Цимбалистенко представляла інтереси Марини Ковальової, яка перебувала в Lexus разом з Оленою Зайцевою. Зокрема, захисник вимагала для Геннадія Дронова більшого покарання, юрист наполягала на тому, що вина другого фігуранта ДТП Геннадія Дронова більше, ніж подруги її клієнтки, і вимагала більш суворого покарання для нього, тому що він нібито «не відчуває каяття».

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Порошенко зламав камеру оператора біля суду - простягнув руку і....

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Харкові перевертні в халатах поставили чоловіка з інвалідністю "на лічильник": довідка в обмін на конверт

Також «Знай.ua» писав, що Зеленського будуть судити за порушення закону україни