Чотири пакети, що містили автомобільну тканину і запчастини, були знайдені харківськими прикордонниками. Про це повідомили в Східному регіональному правлінні ДПСУ.

Серед контрабанди горе-контрабандист залишив розписку про проведення протиепідемічних та профілактичних заходів, на якій було вказано адресу та номер телефону зловмисника. Завдяки цим даним, поліції вдалося встановити, що правопорушником є ​​житель смт Козача Лопань Харківської області, який хотів перевезти тканину і запчастини до Росії.

Відносно чоловіка було складено адміністративний протокол. Суд визнав громадянина винним, але все обійшлося попередженням. Контрабанду передали представникам фіскальної служби.

Нагадаємо, В Харківській області розшукують 16-річну Олександру Кудрянську, мешканку міста Люботин.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, В Харківській області в річці Сіверський Донець виявили тіло молодого військовослужбовця.

Також Знай.ua писав, що льотчики

громадської організації «Цивільний повітряний патруль» на особистих літаках допомагають транспортувати пацієнтів, які потребують екстреної медичної допомоги.