В Харківській області в річці Сіверський Донець виявили тіло молодого військовослужбовця.

Про це повідомили в прес-центрі Міноборони в Харківській області, пише "KHARKIV Today".

24-річний військовослужбовець 92-ї окремої механізованої бригади потонув у річці Сіверський Донець в селі Клугіно-Башкирівка.

Солдат родом з Луганської області, з травня служить за контрактом у 92-й окремій механізованій бригаді, яка розташована в селі Клугіно-Башкирівка (Харківська область). У п'ятницю, після проходження навчання в чернігівському центрі "Десна", військовий повернувся в частину і вийшов у місто. Уродженець Луганської області не повернувся до вечірньої перевірки і на наступний день командування організувало пошуки. Проте вони не увінчалися успіхом.

"Оскільки він військовослужбовець контрактної служби, у нього є право на вільний вихід у місто. Увечері він вийшов у місто. Його відсутність була помічена під час вечірньої перевірки в 21.30. На наступний день ми організували пошуки. На телефонні дзвінки не відповідав - ні від своїх товаришів по службі, ні від командування батальйону. Тривали пошуки. А вже 5-го числа прийшло повідомлення від місцевого громадянина про те, що людину знайшли у воді", - розповіли в Мінобороні.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

пляж, скріншот з відео
пляж, скріншот з відео

В частині кажуть: військовослужбовець ні до дисциплінарної, ні до адміністративної відповідальності не притягувався. На тілі потонулого слідів насильницької смерті не виявили. Зараз правоохоронці встановлюють причини трагедії.

"В армії існує система оповіщення про заборону поодинокого купання. Він був попереджений, що є відповідні записи в журналі. Коли тіло знайшли у річці, ознак насильницької смерті не виявили. Зараз знаходиться в морзі чугуївської лікарні. Після прийняття відповідної постанови суду буде проводитися розтин тіла", — говорить джерело.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Під Дніпром "геройство" підлітка закінчилося трагедією — очевидці не можуть оговтатися від шоку

Як повідомляє портал «Знай.ua» Під Запоріжжям ховають потонулих дівчаток, село ридає - намагалися врятуватися всіма силами

Також «Знай.ua» писав, що Молода запоріжанка пішла на річку і не повернулася - парео і сліди на березі