Стало відомо про те, що у Харківській області чоловік увірвався на транспорті в супермаркет. Все було знято на відео.

Таким чином, повідомляється, що в місті Ізюм, який в Харківській області, хлопець на мопеді намагався вьехать в супермаркет. Цей подвиг був знятий на камери смартфоновего товаришами.

file

Призрачный гонщик изюмского синего батальона выполнил сложнейший трюк — заезд в АТБ на мопеде 🛵

Geplaatst door ХС • Харьков op Vrijdag 3 juli 2020

Після слів «Ми знімаємо, братан!» житель Ізюма на швидкості в'їхав в магазин. Першу двері водій, так як вона була відкрита, другу ж розбив вщент.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Що хлопцеві загрожує за такий досить дурний вчинок – поки що невідомо. Найімовірніше, він заплатить за розбите скло, і буде мати в подальшому розгляду з співробітниками правоохоронних органів.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що в Києві жінка за кермом автомобіля вьехала на сходинки житлового будинку, при цьому протаранивши розташовану поруч лавку. Про це повідомляє «Київ оперативний» у соціальній мережі Facebook, опублікувавши відповідне відео, зняте очевидцем події.

«Дама припаркувалася. Київ, вулиця Ахматової, 14», - зазначає під відео автор публікації.

Також, нагадаємо, що в понеділок, 25 травня, в мережі розповіли історію про те, як житель Запоріжжя вирішив заїхати в під'їзд на власному автомобілі. Що ж з цього вийшло.

Таким чином, повідомляється, що сталося це в Шевченківському районі міста Запоріжжя. У машині на той момент перебувало чотири людини, і вони потрапили в досить дивне ДТП.

Нагадаємо, збив на смерть і знищив будинок: під Києвом поліцейські зловили "синього" водія-втікача.

Раніше портал "Знай.іа" повідомляв, що відправив у лікарню 11 осіб: у США посеред білого дня невідомий влаштував злісну розправу.

портал "Знай.іа" писав, що відомий піаніст влаштував смертельне ДТП і навіть не вибачився: поліція закрила на все очі.