Мешканка Харківської області засуджена до шести місяців арешту за насильство щодо працівника правоохоронних органів. Таке рішення ухвалив Балаклійський районний суд Харківської області, йдеться в документі, опублікованому в Єдиному реєстрі судових рішень.

Наголошується, що інцидент з участю засудженої, її синів і поліцейських стався в травні 2019 року.

Тоді в ході конфлікту сусідка підсудної жінки викликала поліцейських і заявила, що їй погрожують фізичною розправою. На місці виклику правоохоронці зіткнулися з агресивно налаштованої пенсіонеркою та її синами – одному 41 рік, а другому – 42 роки.

Намагаючись залагодити конфлікт, поліцейські пішли на контакт з агресивними громадянами, проте в якийсь момент 61-річна жінка метнула в одного з правоохоронців вила, які тримала в руці. Поліцейському, на щастя, вдалося відбити атаку.

В подальшому жінка всіляко заперечувала свою провину, стверджуючи, що її обмовили, а свідків нібито не було на місці конфлікту.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Проте суд врахував свідчення поліцейського, його колег і сусідки обвинуваченої, які стверджують, що атака з вилами все-таки мала місце. У засудженої є можливість подати апеляцію у цій справі.

Нагадаємо, під Харковом молодий збоченець зґвалтував 50-річну жінку - чекав у лісі.

Як повідомляв Знай.uа в Запоріжжі псих взяв на мушку бувалого копа і "покаявся", але тепер пізно.

Знай.uа писав, в Запоріжжі схопили сивого збоченця - "Хотів навчити дівчаток всьому".