Харків'янам у поле зору потрапив дикий кабан, який несподівано вирішив прогулятися по проїжджій частині в районі велодоріжки.

Відеозаписом поділилися на Телеграм-каналі "Kharkiv Journal".

Судячи з кадрів, дикій тварині терміново знадобилося перебігти трасу на протилежну сторону лісу, власне, що вона вдало і зробила.

"Чо там коронавірусу? Природа очистилася настільки, що кабани гуляють в районі велодоріжки",- залишили свій коментар автори до відео.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати В Україні пенсіонерам "дозволили" не платити за доставку газу: деталі важливої ​​заяви Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою
Показати ще

На щастя, під час такої "небезпечної" пробіжки дика тварина не потрапила під колеса автомобілів.

Нагадаємо, в Харкові, поки люди сидять на карантині через пандемію коронавірусу, велодоріжки не пустують. Їх облюбували дикі кабани. Відповідні відеокадри опублікували в співтоваристві «Х**вий Харків» в месенджері Телеграм.

На опублікованих кадрах – дика тварина, яке вирішило прогулятися по узбіччю дороги. Швидше за все, досить крупний кабан забрів сюди з розташованого поруч лісу. Тварина не проявляє страху і не боїться проїжджаючих повз автомобілів, а мирно пасеться на травичці, помахуючи хвостом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Всім хочеться на море - на пляж в Маріуполі прийшли свині (ми про тварин)

Як повідомляє портал «Знай.ua» Харків'ян атакують лисиці, вовки і здичавілі пси

Також «Знай.ua» писав, що Здичавілий кабан розправився з "порушниками" краще копів - загнав за паркан і...