Харківському патрульному повідомили про підозру за побиття людини. Правоохоронець разом з другом, протягом 30 хвилин били власника ресторану.

Про це повідомила прес-служба Прокуратури Харківської області.

Як повідомили в обласній прокуратурі, в ході досудового розслідування встановлено, що в липні 2019 року патрульний поліцейський відпочивав зі своїм знайомим на території готельного комплексу, розташованого в Немишлянському районі Харкова, де перебував у стані алкогольного сп'яніння. Чоловіки почули, як дві жінки спілкуються з представником власників закладу і скаржаться на погане обслуговування банкету. Щоб уникнути конфліктної ситуації, чоловік повідомив, що відвідувачі можуть звернутися до нього на наступний день з метою врегулювання всіх питань, і попрямував до ресторанного залу.

фото: Прокуратура Харківської області
фото: Прокуратура Харківської області

"Патрульний і його знайомий кинулися на представника власників ресторану і почали наносити йому удари по різних частинах тіла, супроводжуючи побиття нецензурною лайкою.

Почувши шум, до входу вийшла дружина потерпілого. Вона намагалася відтягнути чоловіка від нападників, однак вони не реагували на зауваження і продовжували здійснювати злочинні дії навіть тоді, коли їх жертва вже лежала на землі. Потерпілий все ж знайшов у собі сили, піднявся і почав відходити в приміщення ресторану, однак нападники знову кинулися на нього.

В результаті бійки, яка тривала протягом 30 хвилин, потерпілому нанесені легкі тілесні ушкодження", - повідомили в прокуратурі.

Патрульному повідомили про підозру у груповому хуліганстві.

Якщо вина поліцейського буде доведена в суді, то йому загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на строк до чотирьох років.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, раніше Кулаком – в обличчя: в Дніпрі жінку атакував перевертень в погонах, жорстока розправа потрапила на відео

Як повідомляє портал «Знай.ua» Знущався в метро: в Харкові перевертень у погонах почув вердикт суду

Також «Знай.ua» писав, що Перевертні в погонах спонсорували наркодилерів