Футболку в кольорах російського прапору і гербом Російської Федерації помітили в одному з магазинів секонд-хенду в Індустріальному районі Харкова.

Фотографію знахідки опублікували на сторінці "ХС Харків" в соціальній мережі Фейсбук.

"Куйове завезення в секонді на ХТЗ",- підписав фото автор.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, в Миколаєві покупець виявив в місцевому секонд-хенді футболку, на якій зображений російський герб і присутній напис: "Росія. Вічно вірний".

Чоловік, який почав знімати відео, звернувся до продавця в торговому залі поцікавившись, що робить така футболка у них на прилавку. Жінка Надія спочатку навіть не зрозуміла в чому проблема, подумавши, що претензія виникла через жіночий фасон. Однак, коли покупець пояснив, у чому справа, продавчиня почала відмовлятися заявляючи, що ніякої війни з Росією в України немає.

"Какая война ? У кого война ?" Продавцы "пятака" не знают об агрессии РФ

"Какая война ? У кого война ?", — продавцы "пятака" не знают об агрессии РФ (Видео от подписчика) В одном из николаевских магазинов секонд-хенда молодой человек нашел футболку с довольно-таки интересным принтом: герб РФ (страна-агрессор, развязавшая войну на востоке Украины и анексировавшая Крым) и надпись "Вечно верный". Продавец-консультант не сразу поняла в чем проблема, а дальше и вовсе заявила, что для неё войны нет. Администратор быстро смекнул что к чему и без вопросов согласился выбросить футболку. К сожалению, слово "война" стало для нас простым и обыденным явлением. В быту мы перестали ёё замечать, ведь это где-то там далеко, не с нами. Для других это вообще войнушки олигархов, которые могут враз прекратится. Кто-то считает, что виноват Майдан. А еще бытует мнение, что это "гражданский конфликт". Печально, что на седьмой год необъявленной войны не все люди понимают: против кого мы воюем и какой ценой солдаты ВСУ защитили нас от "братской помощи".

Geplaatst door NK.News op Maandag 25 mei 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше В українському місті продають одяг з путінської символікою - "Брати?"

Як повідомляє портал «Знай.ua» Полтавка начистила подрузі особа в секонд-хенді - "Це моя халява"

Також «Знай.ua» писав, що "Голі" дніпряни галопом кинулися в секонд-хенд, скучивши за "халявними" шмотками