У Харкові комунальники вкотре халатно поставилися до своєї роботи, наприклад на стадіоні 51 школи вже кілька місяців стоять розкопані ями від тепломереж.

Про це повідомили в групі "Х**вий Харків" в соціальній мережі ВКонтакті.

Як стало відомо з повідомлення, то ями на стадіоні знаходяться вже досить довгий термін. До того ж біля однієї з ям лежать плити з арматурою на які легко напоротися. А зараз, в літній час там гуляє багато дітей, які випадково можуть потрапити в "пастку".

"На стадіоні 51 школи кілька місяців стоять розкопані ями від тепломереж. Біля однієї валяються плити з арматурою, на які дуже легко напоротися, особливо в темряві. Поруч майданчик, де грають в баскетбол, навколо стадіону діти їздять на великах. ХТМ, шо ви собі думаєте?",- написав автор фото.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

" Так завжди і скрізь. Виживайте як є. Скиглій, б**ть", " Риють, а толку нуль", " нас є*уть, а ми крепчаем - саме так думають про ху**чан влада міста", " Хто там пі*дить багато, не*уй бл*ть гуляти на майданчику, карантин, сидіть вдома . То вночі гуляють, арматура стирчить..", " Ні-чо-го!!!Школи на дистанційному навчанні з березня і ,кажуть,за січень точно,а там...", - коментували харків'яни під фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У центрі Львова відкрився "портал в пекло" - лихо за лихом

Як повідомляє портал «Знай.ua» Харків'яни встелили вбиті дороги Кернеса килимами - "Алладины припаркувалися"

Також «Знай.ua» писав, що На Тернопільщині виявили вулицю-привид, забуту комунальниками - як у Чорнобилі