У Харкові мешканці будинку за адресою Сумгаїтська, 9 вже четвертий день поспіль змушені терпіти малий напір води з кранів.

Про це стало відомо з повідомлення в групі "Х**вий Харків" в соцмережі ВКонтакті.

Як стало відомо з повідомлення, то такий напір тримається вже 4 дні. Мешканці будинку телефонували і в водоканал і в Жилкомсервіс, але толку від цих дзвінків не було, адже зараз свята. При цьому харків'яни акцентували увагу на тому, що підвал будинку вже затоплений і люди переживають, щоб будинок взагалі не впав.

"Вже 4 дні поспіль це максимальний напір води на Сумгаїтській 9. Щодня всім будинком дзвонимо в Жилкомсервіс і в водоканал, але толку нуль. Куди там, свята ж! У підвалі просто все затоплено, будинок скоро впаде к х**м. А їм по**й, побухати важливіше ж",- написанов повідомленні.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Мийтеся в підвалі", " Бл**ь, їм безкоштовний басейн у нульовому рівні організували, а вони скавчять", " Якась недовіра справах в пості простежується", " Спробуй аератор почистити, була така хе*ня", " У народу сушняк, багато п'ють, ось і напору нема!", "Чим тобі не так? Лічильник багато не накрутить", " Треба на гарячу лінії Гепи дзвонити - кажуть, там перед місцевими виборами оперативно реагують аварійні бригади",- по-різному коментували користувачі мережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше В курортній Кирилівці туристів поять "нафтою" замість води

Як повідомляє портал «Знай.ua» Комунальники Філатова поять дніпрян бридкої рідиною замість води, — "Не вперше"

Також «Знай.ua» писав, що У Кличка розповіли, як довго планують труїти киян хлором, - "На пару років вистачить"