Вчора, 29 червня о 14:25 на номер «101» надійшло повідомлення про пожежу в п'ятиповерховому житловому будинку на вул. Маршала Рибалка, 15 в Немишлянському районі Харкова. З нього стало відомо про загоряння в квартирі на п'ятому поверсі.

Про це пише прес-служба ДСНС України в Харківській області.

"До місця виклику негайно направили черговий караул 11-ї Державної пожежно-рятувальної частини ДСНС у складі 2-х оперативних відділень на автоцистернах, посилений двома пожежними автодрабинами. По прибуттю рятувальники встановили, що з вікна зазначеної квартири йде щільний дим. Бійці провели оперативне розгортання і пішли у розвідку ланкою газодимозахисної служби, під час якої у в одній з кімнат відшукали 7-річного хлопця, котрий був залишений на самоті", - написано в повідомленні.

фото: "Х**вий Харків"
фото: "Х**вий Харків"

Завдяки швидкій роботі рятувальників хлопчик не встиг наковтатися диму і вчасно був евакуйований на вулицю. Малюк не отримав жодних травм.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

джерело: ДСНС
джерело: ДСНС

"Поки чекали швидку, провели зовнішній огляд дитини — крім пари порізів, кількох саден і 3 ділянок почервоніння на тілі (можливо легкі опіки 1-го ступеня) ніяких пошкоджень не було. До приїзду швидкої просто заспокоювали дитину і виводили з шокового стану. Швидка приїхала швидко, буквально через 2 хвилини, як винесли дитину",- розповіли очевидці в соцмережах.

Як стало відомо пізніше, то пожежа почалася на балконі, де горів різноманітний мотлох на площі близько 2 кв. м. Вгонь локалізували одним пожежним стволом о 14:44. Повністю її ліквідували о 15:15.

Причина виникнення пожежі встановлюється.

джерело: ДСНС
джерело: ДСНС

джерело: ДСНС
джерело: ДСНС

джерело: ДСНС
джерело: ДСНС

фото: "Х**вий Харків"
фото: "Х**вий Харків"

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Франківську жінку витягли з палаючої квартири - жива, але вдома немає

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Львові з палаючого будинку винесли чоловіка без свідомості - заснув серед вогню

Також «Знай.ua» писав, що У Києві на Троєщині пекельне полум'я охопило багатоповерхівку, повну сидять на карантині людей - рятувальники здійснили диво