У Харкові горе-грабіжник пішов на злочин, але у нього нічого не вийшло і чоловік зірвався з п'ятого поверху.

Про це пише Телеграм-канал Kharkiv Journal.

Як стало відомо з повідомлення, то з балкона готелю "Турист" з п'ятого поверху випав чоловік, який не був мешканцем. Як виявилося, харків'янин хотів залізти в один з номерів та обікрасти його, але щось пішло не так і чоловік зірвався.

"В готелі «Турист» на Палаці спорту з балкону випала людина.Як виявилося, не є мешканцем. Хотів залізти в номер грабонути, але впав з п'ятого поверху на дах прибудови першого поверху",- написано в повідомленні.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Інформація перевіряється.

Нагадаємо, в Харкові п'ятирічна дівчинка загинула, випавши з вікна. Про це розповіли в обласному управлінні Національної поліції.

Наголошується, що трагедія сталася в суботу, 27 червня, у багатоповерхівці на проспекті Жуковського. У родині, крім загиблої дівчинки, виховується також однорічний братик.

За словами батька, вдень він поклав малюків спати і вийшов з хати, щоб принести води.Матері в цей час не було вдома.

У поліції зазначають, що батько був відсутній не більше 15 хвилин – за цей час дівчинка встигла випасти з вікна на четвертому поверсі. На місце події відразу викликали бригаду швидкої допомоги, дитину госпіталізували. Однак лікарі не змогли врятувати життя дівчинки – травми виявилися занадто важкими.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Харківський Ромео жорстко помстився коханої, сусіди тільки ахнули - "Впала з балкона!"

Як повідомляє портал «Знай.ua» В Херсоні матір за руки тримала падає з балкона дівчинку до приїзду рятувальників

Також «Знай.ua» писав, що Під Дніпром малюк розбився на смерть, випавши з вікна - місто у жалобі