Ями на дорогах - хвора тема більшості українців. І дуже часто ремонту дорожнього покриття доводиться чекати роками. Наприклад, харків'яни придумали, як можна залатати дірки в асфальті.

Фотографіями лайфхака поділилися в групі "Типовий Харків".

На кадрах – величезні ями, які прикрили килимами і якимись ганчірками. Тканина закриває гострі краї ям, роблячи рух по цій ділянці менш травматичним.

За інформацією користувачів, ями килимами накриває чоловік, який неподалік торгує всяким мотлохом в гаражі, а місцеві прозвали його листоноша Пєчкін.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Харків'яни не поскупилися на сарказм, коментуючи такі методи ремонту дороги.

«Там поруч барахольщики стоять, це їм спасибі)», «Я б сказав, заштопали😂», «Нанотехнології», «Евролатка», «Ось це я розумію розмах. Аж килимами вистелили дорогу. Ось це повага до народу, аж гордість бере», «Алладины припаркувалися🤣», «Перськими килимами дорогу услали, а вам все не так... Ех, розбалував вас Зеленський за рік правління», «Це справа рук людини з душевно-психологічними розладами! Пєчкін його називають! Тільки в президенти його не варто вибирати, одного вже вибрали!», «його килими лежать довше асфальту, який першим змило дощем😁», «Всі стають душевно хворими з нервовими розладами, коли машина б'ється днищем на таких дорогах!😂», – писали під публікацією.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше На Тернопільщині виявили вулицю-привид, забуту комунальниками - як у Чорнобилі

Як повідомляє портал «Знай.ua» Фури будуть зважувати на дорогах цілодобово, на черзі введення штрафів

Також «Знай.ua» писав, що У Харкові косяк комунальників Кернеса проріс на асфальті