У Росії стався гучний скандал. Там директорка одного з місцевих садочків ображала маленького хлопчика і змусила цілувати землю.

Про це стало відомо з повідомлення в Телеграм-каналі ВІХА(Харків).

Вся ця дикість по відношенню до маленької людини почалася після того, що хлопчик сказав, що не любить свою країну.

"І найцікавіше, що ніхто не став на захист дитини, навіть та матуся, яка знімає, обурюється пошепки.
В цьому віці всі діти входять в період протиріччя. Їм все одно чому суперечити, головне відчути своє Я, як особистість. Дитина могла не замислюючись сказати : "а я не люблю" ...",- написано в повідомленні.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На опублікованому відео чути, як жінка каже маленькому хлопчику: "На мене дивись! Що тобі зробити, по*онок, голову відірвати? Ти моїх дітей душиш, тварюка?". Його ставлять на коліна, з силою притискають голову до землі і змушують цілувати її: "На коліна, по*онок! І цілуй землю, яка тебе годує і поїть!". Завідуюча пояснює, що це покарання також за те, що дитина "не любить Росію"

"Це ще раз доводить, що після Сталіна в Росії вижили тільки ті, хто мовчки терпів, і їх наглядачі . Нащадки наглядачів зараз користуються попитом",- упевнений автор посту.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше В Дніпрі судять матір-садистку, яка посадила дитину на ланцюг - не витримують навіть судді

Як повідомляє портал «Знай.ua» В Дніпрі молода мама з малюком опинилася на вулиці і благає про допомогу - ні каші, ні підгузників

Також «Знай.ua» писав, що Скандальна "наймичка народу" отримала потужну ляпас за "дітей низької якості"