Сьогодні, 25 червня, у Харкові правоохоронці "прийняли" на хабарі співробітника харківської міськради - Осокіна Дмитра.

Про це повідомили в Телеграм-каналі "ТРУХА".

Як стало відомо, Дмитро Осокін займає посаду нвчальника відділу з підприємництва та споживчого ринку. І сьогодні чиновника спіймали на хабарі в розмірі 12 000 гривень.

"Тільки що на хабарі й**нули співробітника харківського ворради - Осокіна Дмитра. Один Кернеса на посаді начальника відділу підприємництва та споживчого ринку, вимагав хабар в розмірі 12000 грн", - написали в повідомленні.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів
Показати ще

Нагадаємо, в Харкові за підозрою в розтраті державного майна на заводі "Електроважмаш" проводилися обшуки.Як повідомив прокурор області Олександр Фільчаков, під час досудового розслідування встановлено, що протягом 2019-2020 років посадовими особами підприємства укладено низку завідомо збиткових угод.

Під виглядом договірних відносин з англійською фірмою поставка агрегатів і запчастин для тепловозів в обхід санкцій відбувалася безпосередньо з ДП "Завод "Електроважмаш" на Брянський машинобудівний завод, який є найбільшим виробником маневрових і магістральних тепловозів в Росії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше В Запоріжжі викладачка попалася на ганебному вчинку - дві мінімалки в заліковку

Як повідомляє портал «Знай.ua» Хабар за Burisma, корупція на реверсі газу, лобізм Коболєва - Деркач видав новий компромат на Порошенка

Також «Знай.ua» писав, що Український депутат вперше засуджений до в'язниці новим "судом Зеленського"