У Харкові з початку червня знову запустили електрички, але при цьому попередивши пасажирів, що вартість проїзду збільшиться.

Так само ні для кого не секрет, що перебуваючи в транспорті, в тому числі і електричці потрібно носити медичну маску і дотримуватися дистанції.Але, на жаль, ці правила з тріском провалилися і практично всі пасажири мало того, що забиваються в електричку "битком", так ще і про маски усі різко забули, ніби карантин не послабили, а взагалі скасували.

Фотографію, яка доводить це, виставили в групі "Х**вий Харків" в соціальній мережі ВКонтакті.

На фото можна розгледіти, що електричка просто забита людьми без масок.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Пом'якшення Карантину на максималках, квиток дорожче в 2 рази, людей так само (Харків -Гаврилівка)",- написав автор фото.

" Потім закриють , і будете винні самі..", " Жах!", "тільки 1 особа в масці, а потім с*ка запитують. б*я а чого це у нас рекорди по захворюваності", " а шо ви хотіли електро ходить тільки 25%.", "Головне, відпочити) Лікуватися можна і по приїзду з відпочинку",- коментували побачене підписники группы.

Нагадаємо, в Харківській області ціна поїздки в приміських електричках збільшилася майже в 2,5 рази.Нові ціни на Південній залізниці були оприлюднені на сайті АТ “Укрзалізниця”.

Хоч нові тарифи і ввели, але якістю перевезень пасажири залишилися незадоволені. Адже платять більше, а умови залишилися на тому ж рівні.Деякі харків'яни зізналися, що навіть готові поміняти проїзд в "брудній і смердючій" електричці на маршрутки, адже, як мінімум, це буде і швидше, та і по фінансам не сильно і дорожче.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Українців запхали в електрички-душогубки, двісті кілометрів пекла на одній нозі - "не Можна було залишити спецпотяг?"

Як повідомляє портал «Знай.ua» В електричці "Київ-Ніжин" пенсіонерка заснула на обплеванном підлозі, молодь вразила цинізмом - "Сиди вдома!"

Також «Знай.ua» писав, що У Львові вагітну вдарили в живіт в забитій по зав'язку маршрутці - "Синочку, поворухнись"