У громадському транспорті можна все частіше спостерігати, як пасажири ігнорують носіння масок. Харківське метро не виняток. До того ж за дотриманням маскового режиму спостерігає поліція і навіть може оштрафувати, якщо пасажир буде без маски.

Але, на жаль, не всі правоохоронці самі сумлінно носять маски перебуваючи в метро. Наприклад, в метро Харкова помітили поліцейську, яка так само як і багато пасажирів "наплювала" на маску.

Фотографією з дівчиною-копом виставили в групі "Х**вий Харків" в соцмережі ВКонтакті.

На фото можна помітити, як поліцейська стоїть біля дверей спершись на сидіння і розмовляє по телефону. Це фото могло б і не привернути до себе увагу, якби не одна деталь - на дівчині немає захисної маски.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

"Штрафи 17К? Не, ми в поліції не чули",- підписав фотографію автор.

" Ща її звільнять", "вона думає, що у неї включені проблискові маячки", " Ну і шо? Багато хто не чули", " Ви коли всі маски скупите, ось тоді і карантину кінець", " У них імунітет хороший постійно на свіжому повітрі та спілкування з великою кількістю дов***бів", " Ну що ж, значить поїдуть всім колективом в інфекційну, якої давно немає вільних ліжок та лікарі ледве на ногах стоять",- коментували фотографію харків'яни.

Нагадаємо, надіта маска в громадському транспорті це обов'язковий атрибут одягу під час пандемії.

Серед пасажирів метро можна зустріти абсолютно різну публіку - хтось у масці, хто-то без, ну або носить її "криво", але ще є одна категорія громадян, яка виділяється на тлі абсолютно всіх. Це ті пасажири, які показують просто "чудеса" винахідливості і використовують в якості масок, досить нетипові речі.

У харківському метро помітили пасажира, який замість маски використовував звичайний бутель з-під води. Пенсіонер просто вирізав собі "щиток" з пляшки і надів його на голову.

фото: соцмережі
фото: соцмережі

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Мило, антисептик і свій рушник — Моз однією картинкою показав українцям "пляжні" правила на літо 2020

Як повідомляє портал «Знай.ua» Киянину впарили "мертву" Kyiv smart card в метро - "Сім кіл пекла"

Також «Знай.ua» писав, що Під Харковом жінка з психічним розладом влаштувала хованки з копами, - не зловите