Двоє харків'ян застрягли на невеликому острівці посеред Дніпра під час відпочинку в Черкасах. Про це розповіли у черкаській комунальній службі порятунку.

Наголошується, що уродженці Харкова – матір та її син, вирушили на відпочинок на пляж «Дзвін» у районі Долини троянд.

Вони взяли на прокат пластикову човен-катамаран, і на неї попливли по Дніпру. Приставши до берега невеликого острівця посеред води, вони вийшли з човна й залишили її без нагляду. Потужний порив вітру відніс плавзасіб майже на кілометр від берега острова, і в результаті 39-річна жінка та її 11-річний син застрягли на острівці без можливості повернутися на берег.

«Поривом вітру байдарку зірвало від берега і понесло за течією. Повернутися з острова вони самостійно не могли і потребували допомоги», - зазначають черкаські рятувальники, які на човні вирушили до острова і доставили на сушу обох мандрівників.

За словами рятувальників, медичної допомоги харків'янам необхідності не виникало, вони почувають себе нормально.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Нагадаємо, Знай писав, що в Харкові Кернес відкрив три пляжу з шести.

Також Знай повідомляв, що в Івано-Франківську мер дозволив лише засмагати, але не купатися у водоймах.

Нещодавно Знай передавав, якою буде вартість відпочинку на українських курортах Чорного і Азовського морів.