В Харківській області з 22 травня почали діяти нові тарифи на перевезення пасажирів у приміських поїздах. Регіональна філія АТ «Укрзалізниця» «Південна залізниця» погодив з Харківською обласною державною адміністрацією підвищення вартості проїзду в електричках.

В Харківській області ціна поїздки в приміських електричках збільшилася майже в 2,5 рази.

Нові ціни на Південній залізниці були оприлюднені на сайті АТ “Укрзалізниця”.

електричка, скріншот з відео
електричка, скріншот з відео

Найдешевший квиток на електричку варто 8.00 грн. (раніше він коштував 3.50 грн), якщо відстань до потрібної станції не перевищує 5 км.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

За дорогу від 6 до 10 км пасажиру доведеться заплатити вже в 10,5 грн. (колишня ціна 4,47 грн.).

Від 11 до 20 км - 11 грн. (було -4,95 грн.) і т. д.

Хоч нові тарифи і ввели, але якістю перевезень пасажири залишилися незадоволені. Адже платять більше, а умови залишилися на тому ж рівні.

Деякі харків'яни зізналися, що навіть готові поміняти проїзд в "брудній і смердючій" електричці на маршрутки, адже, як мінімум, це буде і швидше, та і по фінансам не сильно і дорожче.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше В електричці "Київ-Ніжин" пенсіонерка заснула на обплеванном підлозі, молодь вразила цинізмом - "Сиди вдома!"

Як повідомляє портал «Знай.ua» Українців запхали в електрички-душогубки, двісті кілометрів пекла на одній нозі - "не Можна було залишити спецпотяг?"

Також «Знай.ua» писав, що Філатов відправив дніпрян до тещі на вареники" - куди можна поїхати на електричці, список напрямків