Вчора, 17 червня в саду Шевченка охоронці побили хлопця-відвідувача.

Про це повідомили в соціальних мережах.

Зі слів потерпілого охоронець почав образливо з ним спілкуватися після того як він пройшовся по краю фонтану. Охоронець звернувся зі словами «чуєш мавпа і так далі», після чого почався словесний конфлікт і охорона повела хлопця до себе в приміщення.

Охоронець покликав своїх товаришів, вони відвели хлопця до приміщення «охорона парку» і почали бити.

На відео видно, як після словесного конфлікту охоронець починає першим наносити удари по обличчю.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Постраждалий, за повідомленнями з соцмережах, отримав перелом носа.

Інформація перевіряється.

Из первоисточника: 👊🏻В Саду Шевченко охрана вчера сильно избила парня Со слов пострадавшего охранник начал оскорбительно с ним общаться после того как он прошелся по краю фонтана. Охранник обратился со словами «слышь обезьяна и так далее», после чего начался словесный конфликт и охрана повела парня к себе в помещение. На видео видно, как после словесного конфликта охранник начинает первым наносить удары по лицу. Реакция коллег охранника крайне непрофессиональна. Некоторые охранники скрывают лицо, возможно они уже имели проблемы с законом в подобных ситуациях. 🎥 Видео: Харьков Live ВЕХА

Geplaatst door ВЕХА op Donderdag 18 juni 2020

Нагадаємо, на Закарпатті в ніч з 13 на 14 червня в Міжгірському відділенні поліції поліцейська побила дівчину. Молоду мешканку побили прямо у відділенні. Причому фізичні ушкодження їй завдала жінка-поліцейська. Про це розповіла сама постраждала, розмістивши відео у соціальних мережах.

Дівчина по імені Валерія розповіла, що вона з подругами відпочивала в Міжгір'я на алеї. До них підійшли молоді люди, почали ображати дівчат, які вели себе агресивно, використовували нецензурну лексику.

Після чого дівчата викликали поліцію, Валерію та одного з хлопців відвезли у відділок для з'ясування обставин. Там, за словами дівчини, жінка-поліцейська знущалася над нею, в той час як її колеги-чоловіки просто спостерігали і посміхалися.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше В Дніпрі спритні крадії побили діда заради телефону — миттєва карма наздогнала за поворотом

Як повідомляє портал «Знай.ua» Полтавка начистила подрузі особа в секонд-хенді - "Це моя халява"

Також «Знай.ua» писав, що В Запоріжжі неадекватна мати напала на чужу дитину, - побила дитину на дитячому майданчику