У Харкові з однією собакою сталася неймовірна історія, яка "гідна фільму з Оскаром". Песик повернувся додому через місяць, подолавши відстань майже в 20 кілометрів.

Про цю дивовижну історію розповіла Аня Юрченко на своїй сторінці в Facebook.

Як стало відомо, героя історії звуть Пунік, йому 3 роки. Пес був щеням собаки сім'ї Ганни і його хотіли прилаштувати в добрі руки, але охочих не було і ось знайомий сім'ї погодився взяти собі Пуніка. Чоловік живе в Немишлі, тому господарі викликали таксі і відвезли пса в нову сім'ю.

Але через кілька днів знайомий зателефонував старим господарям і повідомив нерадісну новину - Пунік зірвався і втік.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Дівчина засмутилася, адже їй стало шкода собаку. Але через місяць сталося неймовірне, о 7 ранку пес самостійно повернувся до старих господарів.

"Я засмутилася, шкода що тепер він незрозуміло де. Це все було майже місяць тому. В сім ранку сьогодні, дзвонить Мама на Вайбер по відео, дзвонить, дзвонить ну як мами любять, та така, «ти уявляєш Пунік повернувся - сьогодні, я сплю а він в 7:30 стукає лапами по підвіконню», я зраділа. Як він знайшов дорогу?я завжди хотіла його прилаштувати, але зараз зрозуміла - не віддам ніколи",- написала дівчина.

Эта история достойна фильма с Оскаром. Наша собака вернулась через месяц домой. Бежал через весь Харьков. Ему 3 года) называем его Пуник. Он у нас уже взрослый, это щенок нашей собаки, мы хотели его пристроить но никто не брал, и тут мой знакомый который живет на Немышле откликнулся взять. От нас, от холодной горы это почти 15 -20 км, мы вызвали такси и отвезли. Прошло несколько дней звонит знакомый - он сорвался и убежал. Я расстроилась, жалко что теперь он непонятно где. Это все было почти месяц назад. В семь утра сегодня, звонит Мама на Вайбер по видео, звонит, звонит ну как мамы любят)))) и такая, «ты представляешь пуник вернулся- сегодня, я сплю а он в 7:30 стучит лапами по подоконнику», я обрадовалась. Как он нашёл дорогу?)))) я всегда хотела его пристроить, но сейчас поняла - не отдам никогда))))

Geplaatst door Аня Юрченко op Woensdag 17 juni 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Папуга-хуліган навчився вимагати вкусняшки у господині, тепер безладу не уникнути

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Харкові нелюд вигнав тремтячого малюка з п'ятого поверху і жорстоко поплатився

Також «Знай.ua» писав, що Історія одного фото - як макака зламала кар'єру відомого фотографа і чому він з нею досі судиться