Поліція Харкова нагадує харків'янам про необхідність дотримання вимог карантину для запобігання поширення коронавірусу на території регіону. Як повідомила інспектор сектору моніторингу відділу поліції в метрополітені Наталія Гречко, зокрема, поліція посилить контроль за дотриманням маскового режиму в метро.

Про це повідомила прес-служба поліції Харківської області.

Інспектор сектору моніторингу відділу поліції в метрополітені Гречко Наталія розповіла, що з-за підвищення кількості хворих на коронавірус в Україні, міська комісія з техногенно-екологічних питань та надзвичайних ситуацій Харківської міської ради рекомендував поліції посилити контроль за виконанням протиепідемічних вимог в громадських місцях та громадському транспорті.

Правоохоронці роблять зауваження пасажирам і проводять роз'яснювальну роботу, тим хто пересуваються без масок.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

У відношенні тих осіб, які принципово не бажають носити маски, поліція має право складати адміністративні протоколи за ч. 1 ст. 44-3 (порушення правил карантину людей). Санкція передбачає штраф для громадян - від 17 до 34 тисяч гривень та для посадових осіб - від 34 до 170 000 гривень.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Харків'яни масово "чхають" на масочний режим в метро - літо, жарко

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Харкові можуть посилити карантин

Також «Знай.ua» писав, що Кличко посилить контроль за киянами, штрафи не за горами, - "Розслабилися!"