На трасі Київ-Харків-Довжанський система автоматичної фіксації порушень ПДР, яка працює в Україні з 1 червня, зафіксувала два автомобіля Range Rover, які летіли зі швидкістю 204 та 206 км/год.

Про це повідомили у прес-службі патрульної поліції.

"Найбільшою швидкість була в двох автомобілів Range Rover, в яких збіглися навіть перші символи номерів - AX110 ***. Перший автомобіль рухався зі швидкістю 204 км/год, Швидкість іншого була - 206 км/ч. Камери зафіксували цих порушників на трасі М03 Київ-Харків-Довжанський з різницею в 2 секунди", - розповіли в патрульній поліції.

Дозволена швидкість на цій ділянці — 110 км/год.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Також за добу система зафіксувала 41 автомобіль, який рухався зі швидкістю понад 170 км/год.

За перевищення дозволеної швидкості більш ніж на 20 км/год передбачено штраф в 255 гривень, за перевищення швидкості більш ніж на 50 км/год - 510 гривень. Якщо сплатить штраф протягом 10 днів з моменту отримання постанови, діє знижка 50%”, - інформують в поліції.

фото: Патрульна поліція
фото: Патрульна поліція

фото: Патрульна поліція
фото: Патрульна поліція

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Харкові на водіїв відкриється "полювання" - з'являться сотні видеоловушек

Як повідомляє портал «Знай.ua» Автофиксация порушень ПДР – водій 12 раз потрапив на штраф

Також «Знай.ua» писав, що Якщо замалювати або стерти номерний знак — українцям пояснили, що світить за спробу обдурити автофиксацию