На дорогах Харкова встановили 300 камер відеоспостереження. Камери монтують на світлофорні об'єкти. Це дає можливість відслідковувати щільність потоку машин, фіксувати номери і випадки ДТП.

Про це пишуть у Телеграм-каналі "Харківські будні".

У поліції сподіваються, що камери дозволять відстежувати щільність потоку машин, фіксувати номери автомобілів, водії яких порушують правила дорожнього руху, а також дорожньо-транспортні пригоди.

На сьогодні камери вже встановлені на проспектах Науки, Гагаріна, Московському, на Клочківській, а також на Мерефянському шосе та інших місцях. У планах, протягом двох років їх кількість збільшити ще на 300.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

джерело: Національна поліція
джерело: Національна поліція

Більше того, з 12 червня на вулицях міста з'явилися нові камери TruCAM, вимірюють швидкість, з якою рухаються автомобілі. Вони встановлені на проспекті Гагаріна, на Бєлгородському шосе, на Полтавському Шляху і на Московському проспекті.

На даний момент на території України працюють 115 приладів TruCAM на 209 ділянках. Про місце їх установки попереджають відповідні дорожні знаки.

джерело: Національна поліція
джерело: Національна поліція

джерело: Національна поліція
джерело: Національна поліція

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Як дізнатися про порушення, сплатити штраф і оскаржити помилку — все про автофиксации ПДР

Як повідомляє портал «Знай.ua» Українцям показали потенційних вбивць на дорогах, Геращенко опублікував список порушників

Також «Знай.ua» писав, що Автофиксация порушень ПДР – водії б'ють усі антирекорди на швидкості за 200 км/ч