У Харкові священик Богдан Іванчук, якого оштрафували за порушення ПДР і водіння в нетверезому вигляді ще 22 квітня, не з'явився в суд.

Про це з місця подій повідомляє кореспондент NewsRoom.

Засідання почалося в Дзержинському районному суді сьогодні в 2 години дня, однак відповідач до суду не прийшов. Водія викликали повісткою, проте в матеріалах справи немає документів про те, що він її отримав. Запросити порушника смс-повідомленням також не вдалося: у суду не виявилося номери священика. У підсумку засідання перенесли на 7 липня. Якщо Іванчук знову не з'явиться - будуть розглядати питання про примусовий привід.

"Ми впевнені, що він знає, про це засідання. Можливо, це елемент затягування. Ми найбільше турбуємося про те, щоб не пройшов термін притягнення до адміністративної відповідальності. Цей термін становить три місяці з моменту скоєння правопорушення, він закінчується 22 червня", - сказав адвокат потерпілого Олександр Нікольський.

Сам Артем Дуда, який перебував за кермом Lexus, в який і в'їхав поп, заявив, що буде вимагати максимально можливого покарання для порушника.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Суд по священнику, который управлял авто в нетрезвом виде, 22 апреля на Клочковской, перенесли на 7 июля на 14:00 🕑 Сам священник в суд не пришёл. Найти Богдана Иванчука не могут. В деле нет даже его номера телефона 📱 Судья спрашивает нет ли у кого-то его номера 😉

Geplaatst door ВЕХА op Donderdag 11 juni 2020

Нагадаємо, аварія сталася 22 квітня. Водій Volkswagen спровокував ДТП за участю Lexus на вулиці Клочківській, після чого зник з місця події. Затримали водія в районі Малої Данилівки. Чоловік виглядав п'яним, від проходження тесту на драгере відмовився. Аналіз на наркотики він теж не здав.

Водієм виявився протоієрей УПЦ (МП), настоятель Вознесенського храму в Золочеві Богдан Іванчук.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Юрист-криміналіст висловилася про ДТП з Михайлом Єфремовим: "Була абсолютно інша історія"

Як повідомляє портал «Знай.ua» П'яний дружок Кернеса калічив людей в Харкові і відмовився "дихати в трубочку"

Також «Знай.ua» писав, що П'яний дніпрянин зніс огорожу і накивав шинами - платити нікому