Сьогодні,11 червня головний лікар Харківської обласної клінічної інфекційної лікарні Павло Нартов вийшов на роботу. Два ПЛР-тести на коронавірус дали негативний результат, рентген не показав пневмонії.

Про це пише "Суспільне".

"Відчуваю себе задовільно. Сьогодні перший день на роботі. Позитивний тест був 20 днів тому, а зараз перед випискою взяли два мазки для ПЛР, вони у мене негативні", - сказав Павло Нартов.

Яка зараз ситуація в обласній інфекційній лікарні, Нартов сказати не зміг.

Інфекційне відділення
Інфекційне відділення

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Я не можу зараз це коментувати. Тільки перший день заходжу до справи, дивлюся, скільки пацієнтів госпіталізовано, буду розбиратися. Треба все проаналізувати", - відповів лікар.

Нартов так само уточнив, що Валентина Маслова, яка виконувала його обов'язки на час його хвороби, зараз виконує обов'язки заступника з лікувальної роботи. "Сам заступник ще знаходиться на лікарняному з СOVID", - додав він.

Нартов також розповів, що підтримує контакт з головою Харківської ОДА Олексієм Кучером і його заступником Тарасом Пастухом.

"З адміністрацією у нас повне взаєморозуміння. Всю інформацію він отримує вчасно", — підсумував Нартов.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше На Тернопільщині китайський вірус скосив трьох малюків, стан важкий - моляться навіть лікарі

Як повідомляє портал «Знай.ua» Пандемія крізь ґрати просочилася в українські в'язниці і почала вбивати

Також «Знай.ua» писав, що Зеленський не дасть лікарю 300% надбавки після критики першої леді – "Антипіар їй зробив"