У суботу, 23 травня, стало відомо про те, що головний інфекційний лікар Харкова захворів коронавірусом.

Таким чином, повідомляється, що у Павла Нартова підтвердився діагноз COVID-19. Про це розповів інформаційний портал Depo.Харків з посиланням на власні джерела в Харківській обласній державній адміністрації.

Пізніше, харківський волонтер Наталя Попова також написала про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, а також ряд інших людей.

У головного інфекційного лікаря Харкова коронавірус, фото: скріншот

Варто відзначити, що всього в Харківській області, станом на 22 травня вже було зареєстровано 202 випадки коронавіруса серед лікарів, і 63 з них вже вдалося вилікуватися.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Нагадаємо, що всього в Україні 20,580 заражень, з них 432 виявили тільки за останню добу. Померло 17 осіб, і кількість смертей тепер становить 605.

Також, не можна не сказати про те, що щодня в Україні одужує близько 300-400 чоловік, а це значить, що епідеміологічна ситуація йде на поправку. За останню добу излечилось 344 людини, і тепер, загальне число здорових пацієнтів становить 6,929.

Нагадаємо, що в світі все вже було зареєстровано 5,328,662 випадку, і в лідерах, як і раніше, залишаються Сполучені Штати Америки. Там 1,645,646 випадків, і практично 100 тисяч смертей.

На другому місці залишається Російська Федерація, а на третє днями приєдналася Бразилія. Практично половина заражень в сумі припадає саме на ці три держави.

Нагадаємо, раніше Відкриття дитячих садків після карантину — у Моз назвали умови

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Львові продовжать карантин - головний медик поставив хрест на надіях галичан

Також «Знай.ua» писав, що Готова Україна до ослаблення карантину - у Моз дали невтішний прогноз