Житель Шосткинського району Сумської області Сергій Рубаник на своїй пасіці “Медовий гай” впровадив незвичайну методику очищення голови від поганих думок та намірів шляхом вдягання відра із бджолами.

Про це повідомляє sumy.today.

Сергій Рубаник скромно називає себе бджолярем-аматором, хоча пасікою займається вже більше двадцять років. Для очищення голови від поганих думок та намірів шляхом він практикує вдягання відра із бджолами.

З власного продукту чоловік виготовляє хмільні меди та працює над створенням садиби «Медовий гай». Любить повторювати, що «не кінь везе, а Бог несе», бо його велика пристрасть – це коні, яких називає фітнесом, транспортом та релаксом.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Нагадаємо, на Закарпатті пасічник винайшов "Смарт вулик". Нова система обладнана низкою датчиків та сонячною батареєю, що робить життя бджолиного рою максимально комфортним, повідомляє сайт Agravery.com.

Як зазначається, новітня розробка має датчики температури та GPS. Відстежуючи температуру всередині вулика, бджолярі можуть зрозуміти, чи не хворіє рій, та в якому стані він перезимував.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Під Тернополем розлючені бджоли відправили чоловіка в реанімацію

Як повідомляє портал «Знай.uа» В Угорщині вантажівка з вуликами злетіла в кювет та звільнила 10 тисяч кусючих "хижаків"

Також «Знай.uа» писав, що У Львові фанати Ющенка влаштували "пасічний теракт", вулик посеред міста - розлючені бджоли нагострили жала