На Харківщині в об'єктив камери потрапили грабіжники, які намагалися на очах у людей залізти в заздалегідь обрану квартиру. Двоє молодих людей, за словами місцевих жителів, зробили спробу зламати замки в квартирі. Про це пише Телеграм-канал Віха (Харків).

У повідомленні говориться, що домушники виглядають порожні квартири, відзначають наявність техніки (кондиціонери), оглядають скління балкона. Після цього роблять спробу зламати замки і залізти в квартиру.

Попалися двоє грабіжників на вулиці Танкопія. Там вони намагалися зламати замки однієї з квартир. Грабіжників налякав шум у під'їзді. Місцеві жителі викликали поліцію, але патруль приїхав на 5 хвилин пізніше, після того, як грабіжники втекли.

У Харкові засікли домушників Фото: Телеграм-канал Віха

Також стало відомо, що один з молодих людей лізе в замок і намагається розкрити його, а другий стоїть на сторожі. Місцевих мешканців просять бути обережними і уважно дивитися за своїм майном.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Не так давно в Харкові поліція затримала грабіжника, який у лютому цього року заліз у квартиру і був застуканий господинею житла за грабунком. Щоб втекти грабіжник пшикнул в обличчя жінки перцевим газом і зник. Поліція тільки нещодавно затримала чоловіка.

На Харківщині днями затримали двох шахраїв, які заробляли собі на життя дрібними махінаціями, великими аферами. Двох літніх чоловіків затримали СБУ і поліція за вимагання мільйона доларів за крісло керівника Харківської облдержадміністрації. Чоловіки обіцяли посприяти призначенню потрібних людей і хвалилися близькими знайомствами з Зеленським та іншими чиновниками вищого ешелону влади.

Нагадаємо, Знай писав, що на Харківщині затримали квартирного злодія, пшикнувшего перцевий газ господині квартири.

Знай повідомляв, що в Харкові СБУ затримала двох шахраїв за продаж посади губернатора Харківщини.

Нещодавно Знай передавав, що в Харкові діти жорстоко побили вчителя історії.