У Харкові знайшли і повернули додому 12-річну дівчинку, яку майже тиждень шукали всім містом. Про це повідомляє місцева поліція.

Наголошується, що дівчинка не постраждала – нічого поганого на міських вулицях за час відсутності з нею не сталося.

Як розповіли в поліції, Анастасії Раєнко 2008 року народження пішла гуляти з друзями в парк імені Горького ще 1 червня. З тих пір минуло п'ять днів, поки мати вирішила повідомити правоохоронцям, що її дочка з тих пір не виходила на зв'язок і вдома не з'являлася.

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Вже на наступний день поліцейські знайшли дівчинку – дитина без нагляду гуляла по місту.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

З дівчинкою правоохоронці провели профілактичну бесіду, а стосовно батьків складено адміністративний протокол про невиконання ними їх прямих обов'язків.

Додамо, вчора повідомлялося, що в Харкові п'яту добу шукають 12-річну дівчинку зі шрамом на лобі, - пішла в парк і зникла.

Нагадаємо, раніше у Дніпрі та області вже кілька днів розшукують 81-річну жінку.

Як повідомляв портал Знай.uа в місті Кривий Ріг Дніпропетровської області без вісті пропав 14-річний хлопчик азербайджанської національності.

Також Знай.uа писав, що в Дніпрі вже більше трьох місяців розшукують офіцера ЗСУ.