У Харкові розшукують неповнолітню дівчинку, яка пішла гуляти та додому так і не повернулася. Про це повідомляє Служба розшуку дітей при місцевій поліції.

Наголошується, що розшук зниклої дитини веде Немишлянський відділок поліції в Харкові. За інформацією правоохоронців, Анастасія Раєнко 2008 року народження ще 1 червня пішла на прогулянку з друзями в парк імені Горького. Додому дівчинка не повернулася, зв'язку з нею немає.

Особливі прикмети дівчини – 152 сантиметри зросту, русяве волосся, блакитноока, худорлявої статури.

Над бровою – шрам.

На момент зникнення була одягнена у рвані джинси синього кольору, кросівки чорного кольору з синіми смужками камуфляжного забарвлення, кофту сірого кольору з капюшоном. На кофті – малюнок у вигляді язиків полум'я.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Всіх, хто що-небудь знає про місце знаходження дитини, просять повідомляти правоохоронцям по телефонній гарячій лінії.

Нагадаємо, раніше у Дніпрі та області вже кілька днів розшукують 81-річну жінку.

Як повідомляв портал Знай.uа в місті Кривий Ріг Дніпропетровської області без вісті пропав 14-річний хлопчик азербайджанської національності.

Також Знай.uа писав, що в Дніпрі вже більше трьох місяців розшукують офіцера ЗСУ.