Сьогодні соцмережами розлетілося відео, на якому дівчина з Харкова знущається над своїм котом. А саме, вона вирішила спочатку замотати тварину в харчову плівку, а після одягла на котячу голову мішечок у сітку. При цьому котик висловлює невдоволення діями своєї господині,він кричить і гарчить, але вибратися з цієї пастки не може.

Всі свої дії з котом дівчина знімала на камеру, а після виставила це все на своїй особистій сторінці в Instagram.

І саме після цього вона стала "зіркою" соцмережі, адже багатьом не сподобалися дії дівчини і вони знайшли їх аморальними.

Відео з твариною миттю розлетілася по мережі і по різними харківським групам.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Наприклад, група "Kharkiv Journal" на своїй сторінці в Facebook опублікувала це відео, щоб його побачили якомога більше людей.

"Весело пі**єц. Так весело знущатися над тваринами! Дуже приємно, коли хтось страждає",- написали у повідомленні до відео.

Весело пиздец. Так весело издеваться над животными! Очень же приятно, когда кто-то страдает. instagram.com/alena.marko

Geplaatst door Kharkiv Journal op Woensdag 3 juni 2020

А ось інша група, а саме "Х**вий Харків" пішли трохи далі і знайшли профіль дівчини, після чого закликали харків'ян скаржитися на цю особу в Instagram, щоб б сторінку дівчини заблокували.

"Чергова тупорила малолітка знущається над твариною. Ти знаєш що робити, Х**вий!",- написали в повідомленні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Зробив це табуреткою! Харків'янина засікли за ганебним заняттям, назріває самосуд

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Києві десять трупів знайшли прямо посеред вулиці, українці оніміли від небаченої жорстокості

Також «Знай.ua» писав, що За борги в українців забирають навіть собак - "рухоме майно" продають з молотка