Експерти з нерухомості розповіли про ціни на нерухомість в Харкові. Вони розділили місто на райони – від дорогих до дешевих. В даному дослідженні мова йшла про квартири в новобудовах. Про це пише Стройобоз.

На першому місці за вартістю коштують квартири, розташовані в районі станцій метро «Ботанічний сад» і «Наукова». Там вартість 1 квадратного метра досягла 33 155 грн. На другому місця розташувався центральний і нагорний райони. У травні ціна за 1 квадратний метр житлової нерухомості в цих зонах досягла 32 949 грн.

Скільки коштує квартира в Харкові Фото: Стройобоз

На третьому місці за вартістю розташувалися селища Сокільників і Жуковського. Тут 1 квадратний метр житлової площі можна придбати 22 973 грн. На четвертому місці опинилася Салтівка і 19 330 грн за 1 квадратний метр нерухомості. Далі експерти поставили вулицю Клочківську і прилеглі мікрорайони, так як тут 1 квадратний метр квартири коштує 19 261 грн.

Полтавський шлях (Холодна гора), проспект Гагаріна (Одеська) – 19 261 і 16 774 грн за 1 квадратний метр нерухомості. Найдешевшими виявилися Павлово поле та Олексіївка – 15 263 грн.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Експерти також виділили і бюджетні райони, де квартиру можна придбати нижче зазначених вище цифр. У список потрапили проспект Московський (новобудови на ХТЗ), вулиця Шевченка та Журавлівка, а також на останньому місці Окружна. Ціни тут коливаються в межах 11 777-11 554 грн.

Варто відзначити, що скандальний колишній нардеп Михайло Добкін обзавівся новими ділянками і квартирами в рідному Харкові. Колишній політик опублікував свою декларацію про доходи, в якій показав всю нерухомість і навіть розповів, чим володіє ще.

Нагадаємо Знай писав, що Михайло Добкін відзвітував про доходи за 2019 рік.

Знай повідомляв, що у Харкові невідомі залізли в квартиру у відкрите вікно.

Нещодавно Знай передавав, що дніпровські прокурори "забули" вказати нерухомість у своїх деклараціях і втратили його.