У Харківській області нардеп від "Слуги народу", який обрався по округу №175, вказав свої багатомільйонні статки. Відповідну електронну декларацію за 2019 рік подав харківський народний депутат України Євген Пивоваров.

Про це передає Depo.Харків.

Згідно з декларацією, власністю Пивоварова є квартира площею 64,8 кв.м у Харкові та земельна ділянка площею 2 га у Черкаській Лозовій у Харківській області. До того ж, нардеп має право на користування чотирма земельними ділянками загальною площею 8,64 га в Черкаській Лозовій, а також гаражем площею 24 кв.м у Харкові. У спільній власності нардепа і громадянки України Ольги Тищенко є квартира площею 65 кв.м у Харкові.

Власної автівки депутат не має. Однак у нього є право користування автомобілем BMW 520I, що належить його батькові.

Пивоваров має передані в управління частки у кількох підприємствах: 25% (719,3 тис. грн) у ТОВ "Тайфун-2000, 34% (1,09 млн грн) у ТОВ "Фуд Девелопер", 34% (68 тис. грн) у ТОВ "Капсулар".Пивоваров є кінцевим бенефіціаром цих трьох підприємств, а також ТОВ "Капс Трейд".

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Пивоваров не забув вказати про свої авторські права на низку винаходів, а саме: Спосіб одержання аналогу ікри осетрових риб, Спосіб одержання аналогу ікри осетрових і лососевих порід риб, Пристрій для виробництва капсульованих продуктів, Спосіб одержання багатошарових капсул, Спосіб переробки грибів у харчові структуровані продукти, Спосіб отримання аналога рибної ікри, Спосіб отримання аналогу ікри осетрових та лососевих риб, Пристрій для виробництва капсул, Гранульований продукт та спосіб його одержання, Капсульований білковмісний продукт (варіанти), Логотип Залозова, Графічне зображення логотипу Залозова та інші.

Євген Пивоваров, скріншот із відео
Євген Пивоваров, скріншот із відео

У 2019 році Пивоваров мав ще такий дохід: зарплата за сумісництвом у ТОВ "Тайфун-2000" – 54,2 тис. грн, заробітна плата за основним місцем роботи у Харківському державному університеті харчування та торгівлі – 113,7 тис. грн, зарплата за сумісництвом у ТОВ "Ві Джи Ай Україна" – 3 тис. грн, дивіденди у ТОВ "Тайфун-2000" – 4,3 млн грн, зарплата за основним місцем роботи у Верховній Раді України – 182 тис. грн, додаткове благо від партії "Слуга народу" – 22,3 тис. грн, дохід від відчуження рухомого майна – 900 тис. грн, дохід від відчуження цінних паперів – 50 тис. грн, дохід від відчуження цінних паперів і корпоративних прав (Ольга Тищенко) – 1,9 млн грн, дохід від відчуження цінних паперів і корпоративних прав (Ольга Алєксєєва) – 160,5 тис. грн, дохід від відчуження нерухомості – 968,4 тис. грн.

Ще депутат задекларував наступні грошові заощадження готівкою: 4,5 млн грн, 110 тис. доларів і 40 тис. євро. Крім цього, у банківських установах нардеп тримає 1,8 тис. доларів і 27 тис. грн. Крім цього, Пивованов вказав грошове зобов’язання – позику в розмірі майже 1,4 млн грн у громадянина України Олега Набоки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Заступник Кернеса "накопичив" за рік два мільйони і засвітив пару швейцарських годинників - харків'яни прозріли

Як повідомляє портал «Знай.uа» Міністр інфраструктури Владислав Криклій знайшов спосіб приховати доходи - всього лише сховав дружину

Також «Знай.uа» писав, що "Патріотизм Вакарчука закінчився там, де почалися гроші" - викрито таємні рахунки лідера "Голосу"