Харківський зоопарк має намір витратити 709 тисяч гривень на закупівлю 13 тонн морожених рибних продуктів.

Інформація про тендер розміщена на сайті Prozorro.

скріншоти

Зокрема, планується закупівля 1521 кг кільки, 3381 кг бичка, 612 кг оселедця, 1741 кг путасу, 1620 кг тушки хека, 540 кг тушки минтая, 14,5 кг мойви, 123,5 кг морського окуня, 498 кг скумбрії, 724,5 кг карася, 1167,5 кг товстолобика та 925 кг прісноводної рибної дрібниці.

Риба повинна бути без ознак пошкодження шкіри, її зовнішній вигляд, запах, смак і колір повинні відповідати встановленим нормам. Постачання риби потрібно буде здійснювати один або два рази на тиждень (середа, п'ятниця).

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Початок аукціону заплановано на 15 червня 2020 року.

Харківський зоопарк, скріншот з відео
Харківський зоопарк, скріншот з відео

Нагадаємо, на початку березня КП «Харківський зоологічний парк» за результатами тендеру уклав договір з ФОП Томенко Лариса Ігорівна на поставку риби вартістю 1,568 гривень.

Про це , пише «Харківський антикорупційний центр» з посиланням на дані системи «Прозорро».

Ми говоримо про придбання скумбрії по 140 грн. за кг, окуня по 215 грн./кг, хека з 91,2 грн./кг.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Кернесу висловили незручну правду на сесії, Харків гуде - "спускаємо гроші на зоопарки замість медицини"

Як повідомляє портал «Знай.ua» Харківський парк прикрасили нової інсталяцією, городяни зрозуміли натяк, - "загребущі Рученята…"

Також «Знай.ua» писав, що Київський зоопарк відчинив двері після ремонту та карантину, - як пройшла перша зустріч городян з тваринами