У п'ятницю, 22 травня, стало відомо про те, що в Харкові студенти потрапили в невелике ДТП.

Таким чином, повідомляється, що в Салтівці, на вулиці Гончара два студента трохи застрягли в текстурах. Подробиці даної події були опубліковані на сторінці ХС.Харків, в соціальній мережі Facebook.

Справа в тому, що два студента, мабуть, хотіли швидше проїхати до місця призначення, і поїхали по тротуару, але, вийшло у них це не зовсім вдало.

[embed]https://www.facebook.com/h.saltovka/posts/2638463369698363?__xts__

На шляху у них стала яма, з якої вони не змогли вибратися. У коментарях не особливо добре сприйняли цю новину, і це не дивно. Користувачі пишуть про те, що якщо б вони їздили нормально, не по тротуару, то це б не сталося.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, також, що в той же день, у Львові сталося ДТП, в результаті якого автомобіль з водієм ледь не випав з мосту.

Справа в тому, що інцидент стався пізно вночі, було темно, а машин на дорозі майже не було. І ось, водій встав з середнього ряду в правий, а там його чекав прибиральний автомобіль, який ніяк не підсвічувався, відповідно, побачити його було практично неможливо.

Водій одразу ж повернув кермо, але виявилося це було занадто різко, і машина кілька разів перекинулася, і ледь не вилетів з мосту.

Нагадаємо, раніше У Львові горе-палії замість трави спопелили машини. А якби рвонуло? Кадри за крок від трагедії

Як повідомляє портал "Знай.иа" У Києві на Троєщині пекельне полум'я охопило багатоповерхівку, повну сидять на карантині людей - рятувальники здійснили диво

Також Знай.иа" писав, що Під Львовом пожежа залишила без даху над головою зірку українського спорту, - сім'я чемпіонки світу благає про допомогу