На трасі під Харковом сталося масштабне ДТП, в результаті якого загинуло п'ять осіб.

Про це повідомляє прес-служба ГУ ДСНС України в Харківській області.

У середу, 5 лютого на трасі Київ-Харків сталося ДТП, зіткнулися автомобілі ВАЗ 2109 та Daewoo Lanos. Ця пригода сталася біля села Новопавлівка Харківської області.

Під Харковом сталося смертельне ДТП


Повідомлення про аварію, яка сталася на 603 кілометрі траси Київ-Харків-Довжанський поблизу с. Новопавлівка, надійшло о 16:21.

Повідомляється, що в результаті цього ДТП загинуло 5 осіб - 3 загиблих в автомобілі ВАЗ, 2 - в Daewoo. Відомо, що водій Daewoo отримав травми. Рятувальники ДСНС за допомогою гідравлічного інструменту розблокували потерпілого з автомобіля та передали його працівникам швидкої допомоги. На даний момент про його стан нічого не відомо.

Під Харковом сталося смертельне ДТП


Зараз правоохоронці з'ясовують причини та обставини ДТП. Ведеться слідство.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, що у столиці на проспекті Бажана сталася ДТП, яке могло закінчитися потужним вибухом.

Також портал Знай.іа писав, що у Дніпрі чоловік, якого патрульні затримали за водіння у п'яному вигляді, пропонував патрульним нестандартний хабар.