Сьогодні, 22 травня, надійшла інформація з джерел правоохоронних органів, що прямо зараз Солоніцивське СБУ напало на фірму сина, мера Харкова Геннадія Кернеса, яка працює з транспортними комунальными компаніями.

Про це повідомляє "Х**вий Харків" у своїх групах в соціальних мережах.

"Джерела в правоохоронних органах повідомляють, що прямо зараз Солоніцевське СБУ напало на фірму сина Кернеса, працюючу з комунальними транспортними підприємствами. Начебто пи**или на «Е-тікеті». Орієнтовна сума збитків — 20 млн. грн. Так, дивись, і до фонтанів з лавочками доберуться. А ти продовжуй довіряти справах, х**вчанин",- написали в повідомленні.

Харків'яни одразу взялися коментувати це повідомлення в соціальній мережі ВКонтакте.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Так само про цю новину повідомив "СолнцеЛикий Харьков" на своїй сторінці в Фейсбук.

"Кароч у луДшего справи так собі, хмари згустилися над Националем.
Прям зараз почався шмон у пасинка пресвятого Геннадія по Е-тікет.
Справа до виборів і все таке",- написали у "СолнцеЛикиком".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Харків'яни прийшли під вікна до Кернеса з-за скандального будівництва, нерви на межі - "Наші діти хочуть їсти!"

Як повідомляє портал «Знай.ua» "Побував у лабораторії Франкенштейна", - Лесев показав, як Зеленський перетворився в Порошенко

Також «Знай.ua» писав, що Харків'яни просять Кернеса "воскресити" вбиту дорогу - на асфальт плювали десятиліттями